BETONGSKJÆRING

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS utfører oppdrag innen betongskjæring og kjerneboring i alle typer byggeprosjekter.

Vi utfører også denne type oppdrag i små og store rehabiliteringsoppdrag.

Trenger ditt prosjekt profesjonelle betongskjærere, tar vi jobben. Vi fjerner betong og murverk ved rehabilitering og arealutvidelse. Vi skjærer ut plass til nye vinduer og dører og lager gjennomføring i tak og gulv.

kjerneboring i alle typer betong og murkonstruksjoner.

Vi utfører også kjerneboring i alle typer betong og murkonstruksjoner. Vi lager hull for ventilasjonsanlegg, for vann- og kloakkrør, sprinkleranlegg og for elektriske anlegg.

Trenger du råd om kostnader og omfang, kommer vi på befaring til byggeplassen. Vi utfører små og store oppdrag. Våre medarbeidere benytter arbeidsmetoder som betyr bruk av avansert verktøy og utstyr. Vi legger vekt på at arbeidet i våre prosjekter blir utført på en sikker måte. Vi har særlig fokus kravene som stilles til helse, miljø og sikkerhet.

Våre ansatte sørger til en hver tid å være oppdaterte på de byggetekniske kravene som stilles til byggeoppdrag i vår bransje.

Med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS som samarbeidspartner, kan du være trygg på at prosessen frem til ferdig prosjekt går smertefritt.

Vårt kjerneområde for murer- og betongarbeid er Askøy og Bergen. Vi bruker lokale Vårt kjerneområde for murer- og betongarbeid er Askøy og Bergen. Vi bruker lokale samarbeidspartnere og underleverandører.

Vil du ha en profesjonell partner til jobben, ta kontakt med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS. Vi har ekspertisen fra søknad til ferdig prosjekt.

Vi treffes på epost: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998 hvis du har spørsmål noen vedrørende byggesak og byggesøknad.