BOD

En ekstra bod utendørs er perfekt for å oppbevare hageredskaper, barnevogn, skiutstyr og akebrett. Samtididig sørger en bod utendørs for at du ikke drar skitt og smuss inn i boligen. Noen ønsker også en liten platting med et lysthus for en regnværsdag. Slike byggeprosjekter er små, men trenger fagmessig utførelse for at man skal kunne ha glede av investeringen i materialer og arbeid i mange tiår fremover. Med riktig vedlikehold, kan kanskje også neste generasjon glede seg over ditt lille byggprosjekt.

Mange tror at endringer i lovverket gjør det fritt frem for å sette opp boder og lysthus uten godkjent byggesøknad. Det er ofte ikke tilfelle. Ta kontakt med oss hvis du er usikker på om bygget kan oppføres.

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS jobber kontinuerlig med byggesaker. Vi er også godkjent som ansvarlig søker hos kommunens byggesaksavdeling. Velger du Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS som partner sørger vi for at prosessen frem til ferdig bod eller lysthus går så smertefritt som mulig. Med teknisk tegner innomhus kan vi fort få laget skisser og løsningsforslag. Vi kan også stå for selve byggesaksprosessen. Vi tar på oss oppdrag i Bergen og på Askøy.

Vil du ha en profesjonell partner til jobben, ta kontakt med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS. Vi har ekspertisen fra søknad til ferdig prosjekt.

Vi treffes på epost: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998 hvis du har spørsmål noen vedrørende byggesak og byggesøknad.