Flislegging

FlisleggingBrødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS driver med flislegging av alle typer fliser inne og ute. Vi har egen flislegger avdeling.

Fliser brukes på gulv, kjøkken og bad. Det er også blitt vanlig å bruke fliser på plattinger støpt i betong utenfor fritidsbolig. Stadig flere velger også fliser på takterrasser og balkonger. Fliser er slitesterke og er lett å holde rene.

Ved større prosjekter som plattinger utendørs, kan det være nødvendig å søke om godkjenning. Vi er oppført som ansvarlig søker hos kommunen.

Bruk flislegger med fagkompetanse på flislegging.

Skal man legge fliser må arbeidet utføres på en fagmessig måte. Både inne- og utefliser krever at jobben blir profesjonelt utført. Hvis ikke fagfolk gjør hele jobben, kan man risikere å få ubehagelige overraskelser med løse fliser og misfarging av overflater.

Når man utfører flislegging på betong på uteplassen foran huset, er det viktig å unngå kalkutslag. Limes flisene direkte på sement, eller betong med fukt, kan kalsium i støpet trekke opp og misfarge overflaten. Vi bruker ulike typer membraner for å unngå misfarging av fliser lagt utendørs.

Våre flisleggere har lang erfaring med denne type prosjekter og garanterer deg et godt resultat. Du har fem års reklamasjonsrett når vi utfører jobben.

Vårt kjerneområde for oppdrag er Askøy og Bergen. Vi bruker lokale samarbeidspartnere og underleverandører.

Vil du ha en profesjonell partner til flislegging, ta kontakt med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS. Vi har ekspertisen fra søknad til ferdig prosjekt. Vi treffes på epost: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998 hvis du har spørsmål noen vedrørende byggesak og byggesøknad.

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS har et tett samarbeid med Norfloor. Dette gir oss meget gode rabatter på fliser og tilbehør, disse rabattene vil komme deg som kunde til gode ved innkjøp av fliser.