MONTERING AV ILDSTED

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS utfører montering av ildsted.

Før du monterer en ny varmekilde, er det flere ting du bør ha i tankene. Tåler gulvet vekten av et nytt ildsted? Er rommet hovedkilden til oppvarming? Er pipen dimensjonert i forhold til dine ønsker?

En tommelfingerregel er at ildsted med innsats, gir mer varmeeffekt enn et åpent ildsted. Våre fagfolk kan raskt avgjøre hva som er tilrådelig i forhold til din bolig og gi et overslag av kostnaden ved prosjektet.

Det finnes flere gode fabrikanter av ildsteder på markedet. Du kan velge mellom elementpeiser, peisovner og ovner med varmelagring . Husk at valg av nytt ildsted må ta hensyn til hvilken pipe som er montert i bygget.

Vi melder alltid inn nye ildsteder til kommune og brannvesen. All montering er meldepliktig. Bruk alltid fagfolk til jobben.

Våre ansatte sørger til en hver tid å være oppdaterte på de byggetekniske kravene som stilles i lover og forskrifter. Er prosjektet søknadspliktig, er vi godkjent som ansvarlig søker hos kommunens byggesaksavdeling.

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS sørger for at prosessen frem til ferdig prosjekt går så smertefritt som mulig.

Vårt kjerneområde for montering av ildsteder er Askøy og Bergen. Vi bruker lokale samarbeidspartnere og underleverandører.

Vil du ha en profesjonell partner til jobben, ta kontakt med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS. Vi har ekspertisen fra søknad til ferdig prosjekt.

Vi treffes på epost: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998 hvis du har spørsmål noen vedrørende byggesak og byggesøknad.