Murerarbeid

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS har medarbeidere med lang erfaring innen murerarbeid. Vi kan tilby de fleste tjenester innen murerfaget. Typiske oppdrag er tradisjonelt murerarbeid med blokker, pussing av overflater, bygging av bad og våtrom, gulvavretting, montering av piper og ildsted innendørs, flising og rehabilitering.

Murerarbeid

Vi har sentralgodkjenning for murerarbeid slik at du som oppdragsgiver er trygg på at arbeidet blir profesjonelt utført. Våre murere har lang erfaring med hvilke materialer, membraner og limstoffer som egner seg best til bruk i for eksempel våtrom.

Er du i tvil, spør oss om råd om ditt prosjekt og materialvalg.

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS oppfyller alle de krav som stilles i lover, forskrifter og standarder for vår bransje. Våre medarbeidere benytter arbeidsmetoder som betyr bruk av avansert verktøy og utstyr. Vi legger vekt på at arbeidet i våre prosjekter blir utført på en sikker måte. Vi har særlig fokus på kravene som stilles til helse, miljø og sikkerhet.

Videre legger vi vekt på at alle i bedriften skal ha god forståelse for tegning og konstruksjon som ligger til grunn for arbeidet som skal utføres. Alle våre ansatte har også gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Vårt kjerneområde for murer- og byggeoppdrag er Askøy og Bergen. Vi bruker lokale samarbeidspartnere og underleverandører.

Vil du ha en profesjonell partner til jobben, ta kontakt med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS. Vi har ekspertisen fra søknad til ferdig prosjekt.

Vi treffes på epost: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998 hvis du har spørsmål noen vedrørende byggesak og byggesøknad.