KAIANLEGG

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS prosjekterer og bygger kaianlegg.

Vi støper først betongsøyler og fester dem i sjøbunnen. Så monterer vi toppdekket i behandlet tre, eller som betongelementer. Våre dyktige fagarbeidere rehabiliterer også gamle kaianlegg. Da forsterker vi eksisterende søyler og støper støtteløsninger for å hindre utgliding av fundamentet.

Vi bruker ulike forskalingssystemer når det støpes for å sikre at betongsøylene tåler påkjenninger fra sjøvann og bølger.

Vi tar på oss totaloppdrag. Det innebærer at vi støper søyler med armering og monterer toppdekket på kaien. Vi kan også være behjelpelig med å utføre mindre støpeoppdrag i større byggeprosjekter.

Vår tekniske tegner kan raskt gi en visuell fremstilling av det planlagte kaianlegget.

Naturlig nok vil store oppdrag av denne typen være søknadspliktig hos kommunens byggesaksavdeling. Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS er godkjent som ansvarlig søker i byggesaker. Velger du oss som samarbeidspartner, sender vi inn en komplett søknad til kommunens byggesaksavdeling.

Våre ansatte sørger alltid for å være oppdaterte på de byggetekniske kravene som stilles til vår bransje.

Med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS som samarbeidspartner, kan du være trygg på at prosessen frem til ferdig prosjekt går smertefritt.

Vårt kjerneområde for murer- og betongarbeid er Askøy og Bergen. Vi bruker lokale samarbeidspartnere og underleverandører.

Vil du ha en profesjonell partner til jobben, ta kontakt med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS. Vi har ekspertisen fra søknad til ferdig prosjekt.

Vi treffes på epost: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998 hvis du har spørsmål noen vedrørende byggesak og byggesøknad.

.