RINGMUR

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS monterer og støper ringmur.

Det er vanlig at man setter opp en ringmur før man støper gulvet i et nybygg. Som betegnelsen antyder, vil en ringmur omkranse gulvet som skal støpes. Muren skal også ta vekten fra de bærende konstruksjonene i bygningen.

Våre fagarbeidere bruker ulike forskalingssystemer, alt etter hvilke materialer og systemer som brukes i ringmuren når den skal monteres og støpes.

Ofte gjør vi et totaloppdrag der vi lager ringmur, støper gulv og utfører det resterende betongarbeidet i prosjektet. Vi kan også være behjelpelig med å utføre mindre støpeoppdrag i et større prosjekt.

Naturlig nok vil store oppdrag av denne typen være søknadspliktig hos kommunens byggesaksavdeling. Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS er godkjent som ansvarlig søker i byggesaker. Velger du oss som samarbeidspartner, sender vi inn en komplett søknad til kommunens byggesaksavdeling.

Våre ansatte sørger til en hver tid å være oppdaterte på de byggetekniske kravene som stilles til byggeoppdrag i vår bransje.

Med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS som samarbeidspartner, kan du være trygg på at prosessen frem til ferdig prosjekt går smertefritt.

Vårt kjerneområde for murer- og betongarbeid er Askøy og Bergen. Vi bruker lokale samarbeidspartnere og underleverandører.

Vil du ha en profesjonell partner til jobben, ta kontakt med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS. Vi har ekspertisen fra søknad til ferdig prosjekt.

Vi treffes på epost: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998 hvis du har spørsmål noen vedrørende byggesak og byggesøknad.

.