REHABILITERING

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS foretar rehabilitering av alle typer betongkonstruksjoner.

Slike prosjekter krever grundighet og fagkompetanse som våre medarbeidere besitter.

Vi er oppdaterte på de byggetekniske kravene som stilles i lover og forskrifter. Er prosjektet søknadspliktig, er vi godkjent som ansvarlig søker hos kommunens byggesaksavdeling.

Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS sørger for at prosessen frem til ferdig prosjekt går så smertefritt som mulig.

Slike prosjekter kan bli mer omfattende enn det kunden først tror. Vi har erfaringen som kreves for å gi et fornuftig overslag over hva prosjektet innebærer.

Teknisk tegner 

Med teknisk tegner innomhus kan vi fort få laget skisser og løsningsforslag. I søknadskjemaet fra kommunen er det laget en liste over vedlegg som må være med ved rehabilitering og bruksendring. Det krever erfaring og fagkunnskap for å vite hva forskriftene krever av dokumentasjon. Dermed sørger vi for at søknadsprosessen ikke støter på unødvendige utsettelser.

Tar vi jobben, sparer du både tid og bekymringer.

Som byggherre kan du velge en hovedentreprenør for ditt prosjekt. Velger du oss, tar vi ansvar for at prosjektet gjennomføres etter plan og avtalt pris. En hovedentreprenør styrer alle underleverandørene slik at byggeprosessen går planmessig og effektivt.

Vi utfører rehabiliteringsoppdrag i Bergen og på Askøy. Vi benytter lokale samarbeidspartnere til alle våre prosjekter.

Ta kontakt på epost for referanseprosjekt på nybygg utført for utbyggere: post@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998

Ta kontakt på epost for referanseprosjekt på nybygg: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998