MEMBRAN OG VÅTROM

membran for våtromBrødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS er og godkjent som våtromsbedrift. Vi påfører membran i alle typer våtrom. Det viktigeste i et våtrom, er det du ikke ser. De fleste fuktskader på bad skyldes lekkasjer på grunn av manglende membran, eller dårlig uført arbeid da membranen ble lagt.

To typer membran for våtrom

Det finnes grovt sett to typer membran for våtrom. Smøremembran blir som regel brukt for å tette vegger, mens foliemembran som regel legges på gulv.
Denne må sveises for å bli tett.

Bruk fagfolk

Mange ønsker seg et nytt bad, eller å oppgradere det gamle. Da skal man aldri spare kostnader ved å legge membranen selv. Dette skal alltid gjøres av fagfolk.

Våre dyktige medarbeidere sørger for at det blir en investering du vil ha glede av i uoverskuelig fremtid. Det kan fort bli en dyr fornøyelse hvis du ønsker å spare noen tusenlapper ved å påføre membran på egen hånd. Mange sitter igjen med store kostnader når de oppdager at forsikringen ikke dekker fuktskader som skyldes en utett membran, påført av ukyndige.

Tar vi oppdraget vil du være trygg på at bransjestandarden følges. Vi bruker byggebransjens våtromsnorm – BVN – når vi bygger bad.

Vil du ha en profesjonell partner til jobben, ta kontakt med Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS. Vi har ekspertisen fra søknad til ferdig prosjekt.Vårt kjerneområde for membraner og bygging av våtrom er Askøy og Bergen. Vi bruker lokale samarbeidspartnere og underleverandører.

Vi treffes på epost: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998 hvis du har spørsmål noen vedrørende byggesak og byggesøknad.