TETTING AV BETONG

tetting av betong Brødrene Kristoffersen Betong & Bygg AS tetter betong.

For å unngå inntrenging av vann er det viktig å tette sprekker og hulrom i betongen. Fukt kan forringe kvaliteten på det som støpes ved at armeringen svekkes. Ubehandlede støp kan føre til vanninntrenging i kjellere via vegger og gulv.

En annen teknikk vi bruker, er impregnering av betongen. Dette forsegler betongen dypt inni strukturen og gjør den vannavstøtende.

Hvilke skader i betong kan vi tett ?

Vi tetter alle typer brudd, hulrom og andre strukturelle skader i betongen. Vi bruker ulike tettemidler og membraner for å oppnå tilfredsstillende resultat.

Trenger du råd om kostnader og omfang, kommer vi på befaring og vil gi deg en tilstandsrapport. Det som i utgangspunktet kan se ut som en omfattende jobb, trenger nødvendigvis ikke å være kostbar med bruk av riktig utstyr og fagkompetanse.

Våre dyktige fagfolk tar små og store rehabiliteringsoppdrag på betongkonstruksjoner. Det kan dreie seg om hele bygg, fasader eller reparasjon av utett grunnmur og påføring av ny puss i mindre målestokk.

Tar vi jobben, sparer du både tid og bekymringer.

Som byggherre kan du gjøre oss til hovedentreprenør for ditt prosjekt. Vi tar ansvar for at prosjektet gjennomføres etter planen og til avtalt pris.

Vi utfører rehabiliteringsoppdrag på mur og fasader i Bergen og på Askøy. Vi benytter lokale samarbeidspartnere til alle våre prosjekter.

Ta kontakt på epost for referanseprosjekt på nybygg: fhk@betongogbygg.no eller på telefon: 982 12 099 eller 451 50 998